Minecraft Educatiu

Minecraft és el videojoc comercial educatiu per excel·lència. Tant la seva constitució tècnica, com les mecàniques de joc que incorpora, estan pensades per a donar al jugador/usuari, la màxima llibertat creativa possible. Això fa que, tant des del punt de vista del contingut ingame, és a dir quan estem jugant o realitzant una activitat educativa, com des del punt de vista de la modificació tècnica i gràfica, Minecraft ens ofereix eines i possibilitats per a manipular de forma extensiva el funcionament i el contingut del joc.

A més a més, la immensitat dels mons que Minecraft genera, ens permet desenvolupar grans ecosistemes, entorns, ciutats, recreacions realistes, simulacions, activitats col·laboratives, etc. sense el límit d’un món predefinit que no podem manipular, com és propi de la majoria de videojocs comercials, encara que aquests siguin sandbox, o de món obert.

Minecraft és el videojoc protagonista d’aquest projecte, i al que dedicarem la major part de temps i recursos per a crear i oferir als usuaris continguts per a aprendre a jugar, a crear activitats educatives, servidors per a l’aula, etc.

Sobre Minecraft tenim planificades 3 sèries principals:

  1. Minecraft per a profes
  2. Minecraft Tècnic
  3. Minecraft “La Comarca”